Badekabiner i betong

Badelement lager to forskjellige typer badekabiner i betong:

  • Badekabin i betong
  • Stablekabin i betong

Hvilken type du skal velge, avhenger helt av prosjektet ditt.

Sammenlign badekabiner her

 

Badekabin i betong

Badekabiner i betong brukes i flere typer bygg, der de heises inn og plasseres på etasjedekket – klare til å bli koblet til. Alle badekabinene våre er tatt inn i databasen for byggprodukter som kan inngå i et bærekraftig, Svanemerket bygg og DGNB-sertifisert bygg.

Se konstruksjonsbeskrivelse

 

Stablekabin i betong

Som navnet indikerer er dette kabiner som kan stables direkte oppå hverandre og man unngår etasjeskiller mellom badekabinene. Det gjør denne typen kabiner godt egnet til renoveringsprosjekter der man gjerne lager hull hele veien gjennom bygget. Stablekabiner kan på samme måte brukes i nybygg, spesielt nybygg med treelementer.

Se konstruksjonsbeskrivelse

 

Skreddersydd til ditt prosjekt

Hos Badelement er det du som bestemmer designet på badekabinen, ikke en mal. Det gjelder uansett om du ønsker runde hjørner, skrå vegger eller vegger av glass.

Sanitær, armatur, avløp, lys, fliser, fuger osv. kan du også få akkurat som du vil. Du får tilgang til våre erfarne spesialisters kunnskap om trender og innredning av badekabiner, og nyter godt av vårt tette samarbeid med et sterkt team av anerkjente og innovative leverandører.

Se referansene våre her

 

 

Se profilvideo