Ny, stor leverandør av baderomskabiner i Norge

En av Europas største produsenter av prefabrikkerte baderomskabiner, Badelement, er nå tilgengelig som leverandør i den norske byggenæringen, dermed kan man få monteringsklare baderomskabiner av høy kvalitet leverte direkte på byggeplassen. Badelement har åpnet sitt kontor i Oslo, hvor Markedssjef Benjamin Andersen er klar til at bistå prosjektforespørsler i Norge.
  

Baderomskabiner med solide vegger av betong
”Hos Badelement støper vi kabiner i betong, slik at tak og vegger er sterke nok til at bære den påkjenningen vi utsetter baderommene for, vegghengte toaletter, innredninger m.m. og beboerne kan senere ettermontere utstyr på veggene, da betongen gir oss mulighet for oppheng hvor enn vi måtte ønske, slik som høyskap og/eller støtteutstyr når man eldes ”, forteller Benjamin Andersen og tilføyer: ”Kabinenes yttervegger inngår også som en ferdig del av bygget og leveres i full ønsket høyde og ferdig pusset – etter avtale med byggherre og entreprenør. Det skal bare tilkobles vann, avløp og strøm, så er alt klart for bruk».
   

Opptil 10.000 badekabiner i året
Med eget blandingsanlegg for betong, to støperier og tre fabrikker produserer og leverer Badelement opp mot 10.000 prefabrikkerte baderomskabiner i året, skreddersydd til hvert enkelt prosjekt med det design, installasjoner og produkter, som byggherre/entreprenør ønsker. De ferdige kabinene leveres ettes avtale, just-in-time på byggeplassen, så de kun skal løftes på plass med kran. Badelement har hovedkontor i Danmark og produksjon i Polen.
   

Enklere for byggeledelsen og kortere byggetid
Prefabrikkerte baderomskabiner fra Badelement gjør arbeidsmengden enklere for byggeledelsen og forkorter byggetiden. Installasjonen av baderomskabinene kan begynne allerede når fundamentet er støpt og er uavhengig av vær og vind og andre faktorer som kan forlenge byggetiden. Istedenfor at entreprenøren skal lede flere underleverandører som murere, malere, elektrikere, rørleggere mm., er alt samlet hos én underleverandør hos Badelement.
   

Bæredyktighet er standard hos Badelement
Badelement er også opptatt av byggebransjens bæredyktige fremtid. Allerede i 2017 la Badelement om hele sin produksjon får å oppfylle de krav som er i bæredyktig bygg. Vi bruker kun materialer og produkter, som er godkjente.  «Våre baderomskabiner kan inngå i sertifiserende, bæredyktige bygg som DGNB og BREEAM», forteller Benjamin Andersen, og tilføyer at den bæredyktige standarden ikke hever prisen på Badelements prefabrikkerte baderomskabiner.

Se profilvideo