Badelement, produsent av prefabrikkerte baderomskabiner, deltar på Bygg Reis Deg ’19, her kan man besøke to monteringsklare kabiner på Badelements sin stand.

Vareprøve på over 4 tonn
”Det er ikke så lett å ha vareprøver med på messen når de er støpt i betong og veier over 4 tonn, men vi synes det er viktig å vise kvaliteten av de baderomskabinene vi leverer”, forteller Badelements markedssjef Benjamin Andersen, ”og den beste måte å vise det på, er ved å ha ferdige baderomskabiner med, så alle kan se hvilken finish vi leverer, røre produktene og merke kvaliteten. Samt merke hvor solide ytterveggene våre er her har min innfesting hvor enn man ønsker oppheng», tilføyer han.

 

Badelement sammen med sterke leverandører
Badelement er på Bygg Reis Deg ’19 sammen med en gruppe samarbeidspartnere: GROHE, Duravit, Pressalit, Colour Ceramica, Unidrain, HTH og Marmorline. Og det er blant annet produkter fra disse samarbeidspartnere, som er installert i de to prefabrikkerte baderomskabinene på Badelements stand. ” Vi har to forskjellige kabiner med”, sier Benjamin Andersen,” én som er laget til et hotell, hvor der er valgt installasjoner av høy kvalitet, og én som er til et leilighetsbygg hvor prisen er holdt nede, men hvor kvalitet og komforten fremdeles er høy”.

 

Skreddersydd til hvert byggeprosjekt
Badelement skreddersyr baderomskabinene til hvert enkelt prosjekt. Det er ikke en standardløsning, som tilpasses. Hvert prosjekt begynner med byggherre og entreprenørs ønsker, tegninger og budsjett. Når man som Badelement leverer opp mot 10.000 baderomskabiner om året, har man stor erfaring med å designe baderom.

 

Bæredyktighet er standard
Hos Badelement er bæredyktige produkter og materialer standard. Alle prefabrikkerte baderomskabiner fra Badelement er laget av materialer og produkter, som kan inngå i sertifiserte bæredyktig bygg – uansett om det er BREEAM eller DGNB. Og det er standard – så hos Badelement koster bæredyktighet ikke ekstra.
Badelement har nylig introduserte sine prefabrikkerte baderomskabiner på det norske marked, men med grunnleggelse i 2008 det en svært erfaren leverandør, man kan møte på Bygg Reis Deg. Badelement har hovedkontor i Danmark, tre fabrikker, to støperier og eget betongblandingsanlegg i Polen.

 

Badelement er på stand B02-20 på Bygg Reis Deg ’19 i Lillestrøm, 16.-19. oktober.

Se profilvideo