BADEKABINER PRODUSERT PÅ FABRIKK

– det beste alternativet til det tradisjonelle badet

Den tradisjonelle produksjonen av baderom involverer 8 forskjellige fag, og det er et omfattende arbeide å koordinere de forskjellige håndverkerne. Koordineringen blir ekstra omfattende for byggeledelsen når der er snakk om store byggeprosjekter og mange baderom. Risikoen for forsinkelser er stor og det er ofte overforbruk av både materialer og tid. Til slutt tar det også tid å vurdere den ofte varierende kvaliteten på det utførte arbeidet.

 

Bruk av prefabrikkerte badekabiner:

  • letter byggeledelsens arbeid
  • gir gjennomført kvalitet på utført arbeid
  • reduserer byggetiden

Nøkkelordet er serieproduksjon. Det krever serier på minst 20 baderom. Våre prefabrikkerte badekabiner blir skreddersydd til ditt prosjekt. Vi har ingen faste maler, men utfører design basert på dine ideer og tegninger.

Les mer om produksjonsveien her

 

BÆREKRAFTIGE BYGG

Badekabiner fra Badelement er tatt inn i databasen for byggprodukter som kan brukes i bærekraftig bygg, DGNB-sertifisert bygg og den norske BREEAM-sertifiseringen, BREEAM-NOR. I samarbeid med leverandørene våre sørger vi for at materialer, komponenter, produksjonsform m.m. holder seg under grenseverdiene – uten at prisen stiger. Vi leverer også den nødvendige dokumentasjonen samlet, så dette er lettere for byggeledelsen.

Les mer om vår bærekraftige standard her

 

BRUKSOMRÅDER

  • Leiligheter (både selveier og utleie)
  • Rekkehus
  • Ungdomsboliger og studentboliger
  • Hoteller
  • Pleiehjem, eldreboliger og sykehus
  • Renovering

 

TRANSPORT OG LEVERING – JUST-IN-TIME

Det krever presis planlegging å få levert de rette bademodulene til byggeplassen til rett tid – altså når bygget er klar til å ta dem imot. Badelement har stor erfaring på dette, og leverer derfor just-in-time. Det sikrer at du har de rette bademodulene på plass til montering akkurat når du trenger dem.

Badekabinene transporteres fra den polske fabrikken vår til den enkelte byggeplass på lastebiler. Før lasting er kabinene klargjort til transport, blant annet med effektiv forsegling som hindrer skader underveis. Transportformen er fleksibel – badekabinene kan derfor leveres til riktig sted, til rett tid og i riktig antall.

 

 

Se profilvideo