Om Badelement

Innovasjon og utvikling i mer enn 40 år

Skal vi ta en prat om prosjektet ditt?

Kontakt oss her

 

Nordens største produsent av badekabiner

Vi utvikler, produserer og leverer over 11.000 badekabiner i året. Alltid med forankring i oppdatert kunnskap om byggebransjens krav og ønsker, og med mål om å bidra til lettelser og besparelser i hvert enkelt byggeprosjekt.

Hos Badelement har vi maksimalt fokus på kvalitet. Topp kvalitet holder nemlig i lengden. Det gir både byggherrer, beboere, brukere osv. den beste opplevelsen, og faktisk resulterer høy kvalitet i lave omkostninger over tid. Det gir samtidig våre egne medarbeider både glede og stolthet å få lov til å arbeide med et produkt som alltid er preget av kompromissløs kvalitet.

Du finner våre badekabiner i bygg i Norge, Danmark og Sverige.

Les mer om badekabinene våre

 

Åpenhet – så blir alt litt enklere

For oss er åpenhet og tillit helt grunnleggende i et konstruktivt samarbeid, og ikke minst forutsetningen for det perfekte sluttresultatet. Vi tror alle prosesser i vårt felles prosjekt glir lettere hvis alle sier sin mening. Det er mulig å si ting uten å pakke dem for mye inn – samtidig som vi bevarer respekten for hverandres kompetanser og ferdigheter. Vi hyller åpenhet og en direkte kommunikasjonsform.

Gjennom utviklingen av ditt konkrete prosjekt er du sammen med oss helt tett på prosessen, og kan på avgjørende vis fatte beslutninger om design, teknikk og innhold.

Les mer om prosessen fra utkast til ferdig badekabin

 

Bærekraft som standard

Siden 2017 har Badelement utelukkende produsert badekabiner som kan inngå i et bærekraftig bygg som standard. Våre prefabrikkerte badekabiner er tatt inn i databasen for byggprodukter som kan brukes i et bærekraftig bygg og overholder som standard alle krav til DGNB- og BREEAM-sertifisering o.l.

Les mer om våre kabiners bærekraft her

 

 

Se profilvideo