Team Badelement

Badelement legger vekt på et tett og godt samarbeid med nøye utvalgte leverandører.

På denne måten sikker vi oss for kvalitet, lagerbeholdning og ekstra vilje til å løse kritiske oppgaver – Dette er også en av grunnene til at vi i 2017 kunne omstille oss til at vi som standard kan levere kabiner i bæredyktig bygg. Våre prefabrikkerte baderomskabiner oppfyller som standard alle krav til DGNB-, Rise, SINTEF og BREEAM-sertifisering. Sammen med Badelement A / S, er Team Badelement også sponsorer av ulike foreninger.

Våre gode og nære samarbeidspartnere i Team Badelement jobber blant annet målrettet med bærekraft og reduksjon av CO2 avtrykk. Det er en av grunnene til at vi har kommet langt og stadig blir bedre. Les nedenfor hvordan noen av våre partnere jobber med grønn konvertering:

 

Duravit tilbyr med sitt brede sortiment en stor fleksibilitet og en god markedstilpasning.
Det har gjort det mulig for oss å ta i bruk Duravits høye standard i våre kabiner for både ungdomsboliger og boliger (eier / leietaker) og hotell. Duravits kvalitetsprodukter bidrar til å sikre oss en sterk markesposisjon.

Med Grohe har vi en av Europas største armaturfabrikker i ryggen. Grohe har med sitt unike utvalg av produkter fra standardsortiment til designserien gjort det mulig for Badelement å tilby våre kunder kvalitetsprodukter til ethvert behov og til konkurransedyktige priser.

unidrain®’s unike design og Badelements strategi om kvalitet og design er en flott kombinasjon. Vårt gode samarbeid kommer kunden til gode. unidrain® tilpasser kontinuerlig og innovativt produktene til de skiftende behovene vi har. Dette gjør samarbeidet verdifullt – for oss og våre kunder.

Color Ceramica har, basert på mange års erfaring, skapt et utmerket samarbeid med Badelement. I samarbeidet ligger det fokus på det brede spekteret av fliser, samt muligheten til å levere alle typer bygninger vi leverer kabiner til. Prisene er «riktig» og leveringssikkerheten fra Color Ceramica er en avgjørende faktor for vår produksjon.

I Norden er HTH et merke som du ikke kommer utenom. Med HTH som forretningspartner kan vi tilby våre kunder det nyeste designet og de nyeste løsningene i kabinen – til attraktive og konkurransedyktige priser. Med HTHs toppkvalitet og pålitelighet, er dette et produkt som vi trygt kan tilby våre kunder.

Med vårt samarbeid med Pressalit Care har vi en partner som er markedets mest erfarne produsent av handicap hjelpemidler. Gjennom Pressalit Cares omfattende program har vi et godt, godt forberedt utvalg som kan tilfredsstille kundenes mange ønsker om design av bad for sykehjem og sykehus.

Marmorline leverer helstøpte kvalitets benkeplater til baderom. Med valgmuligheter for ulike materialtyper, der vi produsere etter sluttkundens spesifikke ønsker og krav i både klassiske og moderne design.

Hvert år håndterer Robert Kaczmarek over 500 fulle lastebiler med baderomskabiner fra fabrikken i Polen til byggeplasser i Norden. Alle transporter er iht «just in time» prinsippet. Oppgaven utføres av Robert Kaczmarek med perfeksjonisme. Selskapet har god fartstid og kapasitet som gir gode muligheter for fleksible transportløsninger – til fordel for både oss og våre kunder.

Erichsen & Co. har håndtert vår logistikk for materialleveranser fra over 30 forskjellige leverandører månedlige leveranser til fabrikken i Polen i en årrekke. Erichsen & Co. er omdreiningspunktet til en komplisert materialhåndtering, som vår fabrikk i Polen er 100% avhengig av. En jobb vi har trygt forlatt til selskapet.

Hvert år håndterer Robert Kaczmarek over 500 fulle lastebiler med baderomskabiner fra fabrikken i Polen til byggeplasser i Norden. Alle transporter er iht «just in time» prinsippet. Oppgaven utføres av Robert Kaczmarek med perfeksjonisme. Selskapet har god fartstid og kapasitet som gir gode muligheter for fleksible transportløsninger – til fordel for både oss og våre kunder.

Med mer end 125 år som leverandør til malerfaget og en global tilstedeværelse bidrar Flügger med verdifull kunnskap og erfaring – både som leverandør av våtromsmaling og som sparringspartner i forhold til at være i forkant med den bæredyktige utvikling med minimal miljøpåvirkning.

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikkgrossist. Med deres omfattende lagerbeholdning og velsmurte logistikkapparat er vårt samarbeid med Lemvigh-Müller en ekstra garanti for, at vi i Badelement kan overholde tidsfrister og kvalitetskrav til perfeksjon – hver gang.

Shark & ​​Co Har med overbevisende prosjektledelse og kreativitet gjennomført store og små markedsføringsoppgaver for oss. Med en forpliktelse utenom det vanlige har de overbevist oss om at vår markedsføring og kommunikasjon håndteres profesjonelt.

 

 

Se profilvideo