Badekabiner til bærekraftige bygg

Bæredyktighet som standard

Allerede i 2017 la vi om produksjonen hos Badelement til kun å produsere bærekraftige badekabiner – uten å heve prisen.

Baderomskabiner fra Badelement kan derfor – som standard – inngå i bæredyktig og DGNB-sertifisert bygg. Vi kan også levere til BREEAM-NOR-sertifiserte bygg, som er den norske utgave av den internasjonale sertifisering BREEAM.

 

SERTIFISERINGER OG GODJENNELSER

Materialene Badelement bruker i sine badekabiner overholder kravene i følgende sertifiseringer:

 

DGNB

DGNB-sertifisert bygg oppfyller de europeiske standardene for miljø, økonomi og sosiale forhold. Badelement badekabiner kan inngå i et DGNB-sertifisert bygg.

 

BREEAM

BREEAM er en internasjonal sertifiseringsordning for miljøriktige bygg – den første i sitt slag. Badekabiner fra Badelement overholder kravene til BREEAM-sertifiserte bygg, herunder BREEAM-NOR, som er den norske utgaven av den internasjonale sertifiseringen.

 

SINTEF

Beton badekabinerne våre er SINTEF-godkjente og overholder med det de norske standardene for kvalitet, verdier og miljø.

Vis sertifikat

 

RISE

Badelement er i prosess med å bli godkjent av The research institute of Sweden, og vi forventer å ha en RISE-sertifisering på plass sommeren 2021. Med denne sertifiseringen kan vi inngå i bærekraftige bygg i Sverige og leve opp til kravene fra Säker Vatten og andre miljø- og kvalitetssikrende organisasjoner.

 

 

Se profilvideo